"Zbog Džordana sam zažalio što sam došao u Vašington"

Džeri Stekahaus, bivši NBA košarkaš, ispričao je interesantnu priču o svom odnosu sa Majklom Džordanom.

Izvor: SN

Četvrtak, 09.04.2020.

16:37

Photo by Doug Pensinger/Getty Images

Kada se Majkl Džordan po drugi put vratio iz penzije, on je obukao dres Vašington Vizardsa sa 39 godina.

Džeri Stekhaus se celog života ugledao na Džordana i putem trejda je iz Pistonsa stigao u prestonicu SAD.

Stekhaus je čak studirao na univerzitetu Severna Karolina, baš kao i Džordan, ali tvrdi da mu se nikako nije svidelo da igra sa njim u ekipi.

"Iskreno, voleo bih da nikad nisam igrao za Vašington. Kao prvo, Detorit je bio na putu da postane šampion kada sam trejdovan, a kao drugo, igrao sam sa svojim idolom od koga sam bio bolji u tom momentu. Sad dolazimo do velikog problema. Džordan je naš predvodnik, vođa, a trener je radio sve što bi Majku palo na pamet. Majku se nikako nije sviđalo što se akcije prave za mene i što toliko često imam loptu i onda sam morao da igram za njega i da mu postavljam blokove. Zbog Džordana sam zažalio što sam došao u Vašington, a bio mi je idol", rekao je Džeri Stekhaus na podkastu Adrijana Vojnarovskog.

Tokom karijere je Džeri Stekhaus kupio akvarijum sa ajkulama, a igrao je za Filadelfiju, Detroit, Vašington, Dalas, Milvoki, Atlantu, Majami i Bruklin.

Trenutno je trener univerziteta Vanderbilt.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: