Veliki transfer na pomolu – GM Denvera menja franšizu FOTO

Generalni menadžer Denver Nagetsa Arturas Karnišovas ostavio je odličan utisak u pregovorima sa Čikago Bulsima,

Izvor: SS

Sreda, 08.04.2020.

20:32

Veliki transfer na pomolu – GM Denvera menja franšizu FOTO
Photo by Doug Pensinger/Getty Images

Pre nekoliko dana pojavilo se interesovanje "bikova" da angažuju čoveka koji je najzaslužniji što je Nikola Jokić završio u Koloradu.

Obavljeni su prvi razgovori i Karnišovas je ostavio snažan utisak na potencijalno buduće poslodavce.

To jasno ukazuje da je dogovor veoma blizu. Informaciju je objavio dobro informisani novinar ESPN-a Adrijan Vojnarovski putem Tvitera.

"GM Arturas Karnišovas ostavio je snažan utisak na Bulse u pregovorima franšize za novog izvršnog direktora, kažu izvori ESPN-a. Ti razgovori su u toku", objavio je Vojnarovski.

Karnišovas je do sada u funkcionerskoj karijeri radio u Hjuston Roketsima i Njujork Niksima, a uz Tima Konelija se smatra najzaslužnijim za stvaranje plej-of ekipe kakva je danas Denver.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

21 h

Podeli: