Kari uživa u karantinu: Domaći zadaci i sva veličanstvenost igre

Bek Golden Stejt Voriorsa Stef Kari pričao je kako provodi vreme tokom karantina zbog koronavirusa.

Izvor: AK

Utorak, 07.04.2020.

09:40

Kari uživa u karantinu: Domaći zadaci i sva veličanstvenost igre
Photo by Ezra Shaw/Getty Images

NBA liga je prekinuta 11. marta, a obustavljene su sve klupske akcije pa se Kari potpuno posvetio porodici.

Prva zvezda Voriorsa je govorio u okviru inicijative "NBA Together", kampanje za globalnu zajednicu i društveni angažman čiji je cilj da podrži, angažuje, edukuje i inspiriše mlade, porodice i poklonike NBA lige kao odgovor na pandemiju koronavirusa.

"Iznenada shvatite koliko vremena imate u danu bez treninga i utakmica. Pokušavam da se naviknem na novu svakodnevicu. Moj dan obično izgleda otprilike ovako: probudim se, malo vežbam, zatim počinju časovi za drugi razred u koji ide moja starija ćerka, i ja joj pomažem u učenju. Kada se nastava završi, sednem s njom, spremimo sav materijal koji ona tada mora da savlada. Pomažem joj u učenju. Moja ćerka kaže da sam dobar nastavnik", rekao je Kari.

To što nema NBA lige, ne znači da u Karijevom životu nema košarke. Štaviše.

"Budući da nemamo nijednu akciju uživo, zapravo je super vratiti se u prošlost i gledati neke stare klasične utakmice, čak i finala iz poslednje decenije ili slično. Kao ljubitelj košarke, sada mogu na miru da gledam svu veličanstvenost igre i da ponovo proživim sve te trenutke kao da se odvijaju uživo. Moja supruga je primetila da često sedim i gledam kao da ne znam kakav će ishod biti, ali to je čarolija košarke. Bar ćemo iz ovoga izvući i nešto pozitivno",
otkriva Kari.

Čelnici NBA se nadaju da će se sezona ipak nastaviti, dok su mnogi igrači skeptični po tom pitanju.

"Vratićemo se. Znam da NBA pokušava da održi interesovanje za Ligu uključivanjem svojih navijače u zabavne i edukativne sadržaje dok se ne vratimo na teren. Nadam se da su svi ljubitelji NBA dobro, i da shvataju aktuelnu situaciju ozbiljno. Svi smo zajedno u ovome, ovo su vremena bez presedana za sve. Vratićemo se uskoro, čim to bude moguće, da na terenu ponovo radimo ono što toliko mnogo volimo"
, kaže Kari.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: