Vejd ispričao sjajnu priču o tome kako je upoznao Ajversona VIDEO

Dvejn Vejd, proslavljeni NBA košarkaš, setio se početaka i momenta kada je upoznao omiljenog košarkaša Alena Ajversona.

Izvor: PT

Ponedeljak, 06.04.2020.

13:37

Vejd ispričao sjajnu priču o tome kako je upoznao Ajversona VIDEO
Photo by Doug Benc/Getty Images

Vejd je bio u Portoriku, baš kao i Ajverson, i zajedno sa veteranom iz ekipe Edijem Džonsom ušeo je u kazino u kojem je bio čuveni AI.

"Išao sam sa Edijem Džonsom koji je znao da mi je Alen Ajveron jedan od omiljenih košarkaša i želeo je da me predstavi. I predstavio me je u momentu kada se Ajverson kockao, i on se kocka, a ja stojim pored. Bacio mi je hiljadu dolara i rekao sam sebi da moram da igram. Igrao sam za 500, a drugih 500 sam stavio u džep jer u tom trenutku nisam mnogo zarađivao".

Vejd je na čuvenom Draftu 2003. godine biran od strane Majamija s petog mesta. U ekipi s Floride provešće gotovo celu karijeru, osvojiće tri NBA prstena i postaće najbolji košarkaš u istoriji Hita.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: