Niksi pronašli generalnog menadžera

Njujork Niksi ne gube vreme, pa tokom prekida tekuće sezone prave poteze za nerednu.

Izvor: LN

Četvrtak, 02.04.2020.

10:09

Niksi pronašli generalnog menadžera
Photo by Mitchell Leff/Getty Images

Kako prenose američki mediji, Niksi planiraju da kao novog generalnog menadžera zaposle Eltona Brenda.

Brend je trenutno GM Filadelfija 76ersa, a navodno je prva želja novog predsednika košarkaških opearcija tima iz "Velike jabuka" Leona Rouza.

Bivši košarkaš ima ugovor sa Filom i za narednu sezonu, ali se zbog određenih poteza spekuliše da bi ta franšiza mogla da raskine saradnju na leto.

76ersi ove sezone igraju blago ispod očekivanja i imaju učinak od 39 pobeda i 27 poraza, a najveći problem je nekonstantnost i sve izvesniji problem sa uklapanjem dve najveće zvezde te ekipe – Bena Simonsa i Džoela Embida.

Brend je kao igrač bio Ol-star sa LA Klipersima, a igrao je i za Čikago, Filadelfiju, Dalas i Atlantu. Bio je prvi pik na draftu 1999. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: