Nju Orleans ne žali novac – Ingram nigde ne ide

Brendon Ingram, krilni košarkaš Nju Orleans Pelikansa, biće i dalje član franšize iz Luizijane.

Izvor: SN

Nedelja, 22.03.2020.

10:04

Nju Orleans ne žali novac – Ingram nigde ne ide
Photo by Chris Graythen/Getty Images

Ingram je u Pelikanse došao putem trejda kada je u suprotnom smeru otišao Entoni Dejvis, a radi se o sjajnom niskom krilu.

On je ove sezone prosto "eksplodirao" iako je prethodnog leta imao problema sa zdravljem i prosečno beleži čak 26 poena, uz 6 skokova i 4 asistencije.

Ingram je pre suspendovanja sezone bio jedan od kandidata za igrača koji je najviše napredovao (čuvena nagrada MIP).

Brendonu na kraju ove sezone ističe ugovor sa Nju Orleansom i on postaje "ograničeni" slobodni agent, što znači da ekipa ima pravo da izjednači svaku ponudu koju on bude dobio.

Kako prenose američki mediji, Pelikansi će upravo to i uraditi i Ingram će ostati njihov košarkaš, a ukoliko im se kockice poklope mogli bi da budu jedna od opasnijih ekipa Zapadne konferencije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

22 h

Podeli: