Hornetsi šokirali Reptorse, tripl-dabl Gordona, Bilovih 42 nedovoljno Vizardsima

Najveće iznenađenje večeri u NBA ligi videli smo u Kanadi.

Izvor:

Subota, 29.02.2020.

08:40

Hornetsi šokirali Reptorse, tripl-dabl Gordona, Bilovih 42 nedovoljno Vizardsima
Photo by Harry Aaron/Getty Images

Šarlot Hornetsi savladali su Toronto Reptorse na gostovanju rezultatom 99:96.

To je 21. pobeda Hornetsa u sezoni i 17. poraz aktuelnog šampiona NBA lige.

Hornetsi su igrali odlično u prvom poluvremenu, pogotovo u odbrani i spustili su Reptorse na samo 41 postignut poena. Na veliki odmor otišli su sa +11.

Uspeli su Reptorsi da smanje zaostatak na sedam poena pred poslednju deonicu, a tu prednost su Hornetsi držali sve do pet minuta pre kraja.

Lauri i Pauel doveli su svoj tim na samo minus jedan, a zatim je Lauri minut pre kraja vezao pet poena i doneo prednost od +2. Odgovorio je Bridžis trojkom, a u narednom napadu je Lauri sa linije penala doneo poravnanje.

U poslednjem napadu fauliran je Rozir, koji je pogodio jedno bacanje, ali Toronto nije iskoristio svoju šansu, pa je fauliran Grejem, koji pogađa oba penala i meč je bio rešen.

Devonte Grejem i Teri Rozir su sa po 18 poena bili najefikasniji, Majls Bridžis dodao je 17, Pi Džej Vošington 15, a Bizmak Bijombo 13 poena, uz 11 skokova.

Najefikasniji u poraženom sastavu bili su Paskal Sijakam sa 24, Norman Pauel sa 22 i Kajl Lauri sa 21 poenom. Nju Orleans Pelikansi rutinski su savladali Klivlend Kavalirse i nastavili borbu za plej-of – 116:104.

Brendon Ingram bio je najefikasniji sa 29 poena, šest skokova i sedam asistencija. Pratili su ga Zajon Vilijamson sa 24 i Džru Holidej sa 22 poena. Lonzo Bol imao je 12 asistencija, ali samo pet poena, kao i Fejvors, koji je imao 15 uhvaćenih lopti.

Kod Kavsa se istakao Kolin Sekston sa 31 poenom. Orlando je preuzeo sedmo mesto na Istoku.

Medžik je kod kuće savladao Minesota Timbervulvse – 136:125.

Terens Ros bio je najefikasniji sa 33 poena, pratili su ga Nikola Vučević sa 27 poena i 10 skokova, Eron Gordon sa tripl-dabl učinkom od 17 poena, 11 skokova i 12 asistencija, kao i Markel Fulc sa 14 poena i sedam asistencija.

U redovima Vukova najbolji je bio Dianđelo Rasel sa 28 poena i sedam asistencija. Pratili su ga Huančo Ernangomes sa 18 poena i 13 skokova i Malik Bizli i Džejms Džonson sa po 17 poena. Juta Džez ostvarila je pobedu protiv Vašington Vizardsa domaćem parketu – 129:119.

Donovan Mičel nastavio je sa sjajnim partijama ubacivši 30 poena, uz osam skokova, a pratili su ga Bojan Bogdanović sa 21, Džordan Klarkson sa 20, Majk Konli sa 16 i Džo Ingls sa 10 poena, sedam skokova i šest asistencija. Rudi Gober imao je po devet poena i skokova, uz tri ukradene lopte i četiri blokade.

Bredli Bil ponovo je blistao u redovima Vizardsa. Ubacio je 42 poena, uz šut iz igre 52% (17/33), na šta je dodao pet skokova i 10 asistencija.
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: