Embid kažnjen sa 25.000 dolara zbog ružne gestikulacije VIDEO

Košarkaš Filadelfija 76ersa Džoel Embid kažnjen je sa 25.000 dolara od strane NBA lige.

Izvor: LN

Sreda, 26.02.2020.

20:39

Embid kažnjen sa 25.000 dolara zbog ružne gestikulacije VIDEO
Photo by Jonathan Daniel/Getty Images

Embid je kažnjen zbog ponašanja tokom i nakon meča protiv Atlanta Hoksa, na kojem je postigao 49 poena i doneo pobedu svojoj ekipi.

Kamerunski centar je uhvatio skok u poslednjim sekundama meča i kreno je ka sredini terena da izdribla loptu, pošto je pitanje pobednika bilo rešeno.

Bek Hoksa Kevin Huerter nije delio njegovo mišljenje, pa mu je prišao sa leđa i ukrao loptu – a Embid mu je odgovorio srednjim prstom.

"Žao mi je zbog toga što sam uradio na kraju utakmice. Verovatno ste to videli na TV-u i žao mi je (zbog toga). Hvala", kratko je prokomentarisao svoje (ne)delo Embid.

Embid je kaženjen pomenutom cifrom jer mu ovo nije prvi prekršaj ove sezone. Podsetimo, jednom prilikom je i suspendovan na dva meča zbog fizičkog okršaja sa Karl-Entonijem Taunsom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: