"Lebron bi bio sjajan predsednik Amerike"

Kandidatura Lebrona Džejmsa za predsednika SAD potekla je od Demarkusa Kazinsa, a već je postala vrlo interesantna tema američkih medija.

Izvor: SN

Petak, 21.02.2020.

20:27

Photo by Thearon W. Henderson/Getty Images

Demarkus Kazins je rekao da je Lebron sjajan vođa i da bi zbog toga trebao da se kandiduje za predsednika SAD, o čemu smo već pisali.

Na ove reči Demarkusa Kazinsa osvrnuo se i trener Los Anđeles Lejkersa, Frenk Vogel

"Lebron je jedan od najvežih lidera koje sam ikada video. Doduše, ne znam kakvo je njegovo znanje i interesovanje oko politike, što se prvo nameće, ali je u pitanju vrlo uticajan košarkaš i mislim da bi bio sjajan predsednik Amerike", poručio je Vogel.

Američke novinare je zanimalo zbog čega je Lebron Džejms veliki vođa.

"Zbog kombinacije njegove snage i inteilgencije, jednostavno zrači posebnom energijom i sama njegova pojava iziskuje poštovanje", rekao je Frenk Vogel za američke medije.

Ovo nije jedinstven slučaj da se neki NBA košarkaš dovodi u vezu sa politikom, pošto imamo primer nekadašnjeg košarkaša Njujork Niksa Bila Bredilja, koji je bio američki senator i u trci za predsednika demokrata izgubio je od Ala Gora.

Takođe imamo primer Kevina Džonsona koji je bio gradonačelnik Sakramenta, a Tom Mekmilen je bio kongresmen.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: