Meloun: Kokoškov i ja ćemo pričati uz nekoliko čašica rakije

Trener Denver Nagetsa Majk Meloun još uvek nije potvrdio da će biti u stručnom štabu selektora Srbije Igora Kokoškova.

Izvor: MT

Ponedeljak, 03.02.2020.

11:05

Meloun: Kokoškov i ja ćemo pričati uz nekoliko čašica rakije
Photo by Christian Petersen/Getty Images

On je istakao da je trenutno fokusiran na Denver, ali i da će uskoro razgovarati sa Kokoškovom.

"Nije bilo više razgovora. Igor i ja ćemo pričati uz nekoliko čašica rakije i odlučiti o svemu. Do tada se brinem o Denveru, da budemo najbolji mogući tim", rekao je Meloun za RTS.

Meloun je prokomentarisao i izbor Nikole Jokića za Ol-star meč.

"Vrlo zaslužena počast. U mojim očima, Nikola je ne samo Ol-star, nego i 'Ol-NBA'. Jedan je od najboljih u ligi, jedan od najboljih visokih igrača na svetu. To što će predstavljati Denver nagetse u Čikagu na Ol-star utakmici je sjajno za njega, našu organizaciju i sve navijače tima u Americi, ali i Srbiji", dodao je Meloun.

Nikola Jokić odigrao je fenomenalan meč u porazu svoje ekipe posle produžetka od Detroit Pistonsa rezultatom 128:123.

Srpski centar je ostvario tripl-dabl, postigavši 39 poena, 11 asistencija i 10 skokova.

"Svi moji saigrači su doprineli tome, ne bih mogao bez njih. Naša košarka je bazirana na timskoj igri i moram da se zahvalim njima jer su bili fenomenalni. Imamo mnogo igrača i uvek neko ispliva", rekao je Jokić i dodao:

"U Milvokiju je bilo naših ljudi. Video sam naše dresove i zastave. Uvek je uživanje igrati pred svojim narodom", istakao je Jokić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

16 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: