Jang u čast Kobija, šampion savladao Sparse, dabl-dabl Zajona VIDEO

Košarkaši Toronta, Atlante i Nju Orleansa su ostvarili pobede u noći između nedelje i ponedeljka.

Izvor: LN

Ponedeljak, 27.01.2020.

05:48

Jang u čast Kobija, šampion savladao Sparse, dabl-dabl Zajona VIDEO
AP Photo/Todd Kirkland

Toronto Reptorsi su na gostovanju bili bolji od San Antonio Sparsa rezultatom 110:106.

Utakmicu je obeležio početak u kojem su obe ekipe u svojim prvim napadima pustile da sat "iscuri", to jest da prođe predviđeno vreme za napad od 24 sekunde u čast poginulog Kobija Brajanta.

Toronto je furiozno počeo duel i već u prvoj četvrtini stvorio prednost od 19 poena, ali uspeo da je sačuva samo do sredine treće četvrtine.

San Antonio je preokrenuo, poveo sa 97:89, ali je aktuelni šampion uspeo da se vrati i da dođe do pobede.

Pobednike je predvodio Paskal Sijakam sa 35 poena i osam skokova, a pratili su ga Kajl Lauri sa 13, Fred Vanvlit sa 16 i Serž Ibaka sa 12 poena.

Na drugoj strani Derik Vajt i Demar Derozan su imali po 14, dok su Brin Forbs i Dežonte Mari imali po 13 poena. Atlanta Hoksi su razbili Vašington Vizardse sa 152:133.

Prva zvezda Atlante Trej Jang pred meč izašao sa brojem 8, umesto standardnog 11, u čast Kobija Brajanta.

Upravo je Jang bio najbolji akter meča koji je završio sa učinkom od 45 poena, šest skokova i 14 asistencija.

Atlanta je oduvala protivnika sa terena i upisala 12. pobedu, te došla na korak od Klivlenda koji je trenutno pretposlednji na Istoku.

Pored Janga u ekipi Hoksa se istakao Diandre Hanter sa 25 poena. Kevin Huerter je imao 18, a Džon Kolins 16.

Brutalna partija Bredlija Bila od 40 poena i šest asistencija nije bila dovoljna Vizardsima, a nije pomoglo ni 19 poena Troja Brauna. Nju Orleans Pelikansi su pobedili Boston Seltikse rezultatom 123:108.

Pelikansi su na poluvreme otišli sa +22, ali im se razlika istopila već u narednih 12 minuta, pošto je Boston pred četvrtu četvrtinu došao do -10.

Seltiksi, ipak, nisu uspeli da značajnije smanje zaostatak, pa su pretrpeli neočekivano ubedljiv poraz.

Najbolji kod domaćina bio je Džru Holiddej sa 25 poena. Zajon Vilijamson je još jednom briljirao sa 21 poenom i 11 skokova, a pratili su ih Džej Džej Redik sa 17 i Brendon Ingram sa 16 poena.
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: