Brajant čestitao "Kralju"; Džejms: Želeo sam da se osećam besmrtno kao Kobi VIDEO

Najbolji košarkaš današnjice Lebron Džejms prestigao je Kobija Brajanta na večnoj listi strelaca NBA lige.

Izvor: LN

Nedelja, 26.01.2020.

11:04

Brajant čestitao
Photo by Mike Stobe/Getty Images

Džejms ima 33.655 poena i sada je na trećem mestu, dok je Brajant karijeru okončao sa 33.643, sve u dresu Los Anđeles Lejkersa.

LBJ je upravo kao "jezeraš" stigao do "podijuma", a ispred njega su još samo Karl Meloun (36.928) i verovatno nedostižni Karim Abdul-Džabar (38.387).

"Kad sam došao u ligu nastavio sam da mu se divim. Rano tokom karijere je učio na svojim greškama, promašajima protiv Jute... To je sve koristio kao motivaciju i postajao sve bolji i bolji, a na kraju osvojio nekoliko titula", rekao je pored ostalog Džejms.

Čim je ga je Lebron prestigao, Kobi se oglasio putem Tvitera.

"Kralj Džejms nastavlja da pomera granice igre. Veliko poštovanje za brata", odao je Brajant priznanje.

Lebron je imao samo reči hvale za legendu Lejkersa.

"Gledajući njegovu radnu etiku, koliko je naporno radio na sebi... On nema nijednu manu u ofanzivnom arsenalu - ako mu se odmaknete šutnuće trojku, ako mu se približite obići će vas. Jednostavno nema nijednu manu u ofanzivnom arsenalu. Može da pogodi poludistancu, može da igra na niskom postu, da pogodi bacanja... To je nešto čemu sam se divio, tome da se osećate da ste besmrtni jer ste napadački nezaustavljivi", dodao je LBJ.

Momak iz Ohaja je govorio o sudbini koja je povezala njega i Kobija u Filadelfiji kada je imao samo 15 godina i tome kako je sve to uticalo na današnjicu, a opširnije pogledajte u videoprilogu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

27 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: