Jokić održao čas košarke u Nju Orleansu VIDEO

Košarkaši Denver Nagetsa savladali su Nju Orleans Pelikanse 113:106 na gostovanju.

Izvor: AK

Subota, 25.01.2020.

04:40

Jokić održao čas košarke u Nju Orleansu VIDEO
Photo by Sean Gardner/Getty Images

Povredama desetkovane Nagetse je opet predvodio fantastični srpski centar Nikola Jokić.

Jokić je bez podrške u reketu sa kupe za 35 minuta postigao 27 poena (9/20 iz igre, 1/6 trojke) uz 12 skokova, 7 asistencija i 4 ukradene lopte.

Pročitajte još Bogdanović starter – Kingsi konačno pobedili

Srbin je tako zadržao prosek od oko 25 poena, 12 skokova i 6 asistencija po meču na poslednjih 20-ak nastupa i na sjajan način pokazao da je nezausluženo ostao bez mesta startera u ekipi Zapada za Ol-star.

Jokić je od starta meča nosio igru Denvera, poentirao je i asistirao za svaki od prvih 12 poena Nagetsa uz nekoliko ukradenih lopti za +9 nakon prve četvrtine na čemu su gosti izgradili pobedu. Našeg centra najbolje su pratili Toni Kreg i Majkl Porter sa po dabl-dablom od po 15 poena i 10 skokova.

Dvocifren učinak imali su još Džerami Grant sa 12, Vil Barton sa 13 te Monte Moris i Malik Bizli sa po 10 poena.

Pelikanse je predvodio rezervista Džej Džej Redik sa 18 poena i pet trojki kojima je prestigao Kobija Brajanta na 15. mesto večne liste najboljih trojkaša u istoriji NBA lige.

Dabl-dabl je zabeležio Džoš Hart sa 15 poena i 13 uhvaćenih lopti, dok je prošlogodišnji prvi pik sa drafta Zajon Vilijamson postigao 15 poena (7/9) uz 6 skokova za 21 minuta na parketu.

Dvocifren učinak u redovima Pelikansa su imali još Brendon Ingram sa 13, Džru Holidej sa 12 i Etvon Mur sa 10 poena.
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

95 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: