Konačno debitovao prvi pik – i eksplodirao! VIDEO

Zajon Vilijamson, prvi pik na ovosezonskom draftu, konačno je debitovao u NBA ligi.

Izvor: LN

Četvrtak, 23.01.2020.

06:10

Konačno debitovao prvi pik – i eksplodirao! VIDEO
Photo by Chris Graythen/Getty Images

Vilijamson se povredio pred početak sezone i propustio je nekoliko meseci sve do sudbonosnog okršaja sa San Antonio Sparsima.

Sparsi su ostvarili pobedu protiv njegovih Nju Orleans Pelikansa rezultatom 121:117, ali je javnost ostala očarana performansom mladog krilnog centra.

Vilijamson je loše počeo utakmicu i posle tri četvrtine imao samo pet poena, ali onda se desila "eksplozija" u poslednjem kvartalu. Bivši igrač Djuka, koji nije poznat kao dobar šuter, je pogodio četiri trojke iz isto toliko pokušaja, ubacio ukupno 6/8 šuteva i upisao 17 poena u tom delu igre.

Na kraju meč je završio sa 22 poena, sedam skokova i tri asistencije.

Sparsi su do nove pobede došli posle izuzetne partije Lamarkusa Oldridža koji je imao 32 poena i 14 skokova. Demar Derozan ga je pratio sa 20 poena i pet uhvaćenih lopti.

Podjednako uspešan kao Vilijamson bio je Brendon Ingram sa 22 poena, ali uz užasnih 6/22 iz igre, dok nadomak tripl-dabla bio Lonzo Bol sa 14 poena, osam skokova i 12 asistencija.
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

44 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: