Sprema se debi Zajona Vilijamsona

Prvi pik sa poslednjeg NBA drafta se sprema da debituje na velikoj sceni u noći između srede i četvrtka.

Izvor: SN

Sreda, 22.01.2020.

16:00

Sprema se debi Zajona Vilijamsona
Photo by Jonathan Bachman/Getty Images

Zajon Vilijamson je još u srednjoj školi bio velika zvezda, a ista stvar se nastavila i na koledžu kada je branio boje Djuk Blu Devilsa.

Nju Orleans Pelikansi su imali tu čast da sa prve pozicije na NBA draftu dobiju Zajona Vilijamsona, ali je on zbog problema sa povredama bio onemogućen da zaigra.

Sve do sada. Naime, on će u noći između srede i četvrtka odigrati svoju prvu NBA utakmicu kada se Nju Orleans Pelikansi budu sastali sa San Antonio Sparsima u "Smuti King Centru" u Nju Orleansu.

"Moj proces oporavka je bio dug u stresan. Bilo je mnogo momenata u kojima sam želeo da pesnicom udarim zid ili da šutnem stolicu, previše sam bio frustriran jer nisam mogao da koristim svoje telo na način na koji sam to navikao. Sve je to bilo mnogo teško za mene, ali sam se izborio", poručio je Vilijamson.

Vilijamson je na Djuku u NCAA ligi prosečno beležio 22.6 poena, 8.9 skokova, 2.1 asistenciju uz oko 60% šuta izgre i 64% sa linije za slobodna bacanja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: