Bjelica solidan, Bogdanović se vratio – Kingsi bez šanse protiv Džeza

Košarkaši Sakramento Kingsa poraženi su na gostovanju od Jute Džez 123:101.

Izvor: PT

Nedelja, 19.01.2020.

08:10

Bjelica solidan, Bogdanović se vratio – Kingsi bez šanse protiv Džeza
Tanjug/ AP Photo/Rick Bowmer

Srpski košarkaši Bogdan Bogdanović i Nemanja Bjelica imali su dvocifrene učinke, međutim to nije bilo dovoljno da se zaustavi ekipa iz Solt Lejk Sitija.

Ovo je bila prva utakmica za Bogdanovića nakon što je propustio nekoliko zaredom zbog povrede zgloba.

Najbolji strelac prošlogodišnjeg Mundobasketa na terenu je proveo 23 minuta i ostvario je učinak od 11 poena, četiri skoka i četiri asistencije, uz 5/10 iz igre.

Bjelica je takođe imao solidan učinak upisavši 10 poena i tri skoka, uz asistenciju i ukradenu loptu za 33 minuta na terenu.

Juta je od starta kontrolisala utakmicu, već posle prve četvrtine razlika je bila dvocifrena i do kraja meča ekipa Kvina Snajdera nije ispuštala veliku prednost.

Najefikasniji u pobedničkom sastavu bio je Bojan Bogdanović sa 30 poena, uz 10/15 iz igre, a strašnu partiju odigrao je i Rudi Gober – 28 poena, 15 skokova, dve ukradene lopte i tri blokade.

Donovan Mičel je postigao 22, a Džordan Klarkson 20 poena.

U poraženom imu Dieron Foks je imao 17 poena i osam asistencija, Begli junior 17 poena i sedam skokova, dok je Badi Hild postigao 14.

Sakramento je na 13. mestu na Zapadu sa skorom 15/27, dok je Juta na četvrtom sa 29/13.
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

33 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: