"Bogdanović nije zadovoljan ulogom u Sakramentu"

Bogdan Bogdanović i Nemanja Bjelica, košarkaši Sakramento Kingsa, mogli bi da budu trejdovani ove sezone smatra novinar Sem Amik.

Izvor: PT

Subota, 18.01.2020.

16:30

Photo by Christian Petersen/Getty Images

Ugledni novinar portala "Atletik" pričao je u podkastu "Full 48" koji vodi Hauard Bek sa "Bličer Riporta".

Njih dvojica su razgovarali o potencijalnim trejdovima, a kako je Amik dobro upućen u dešavanja oko Sakramenta, spomenuli su srpske košarkaše kao moguće igrače koji će promeniti tim.

"Bogdan Bogdanović je košarkaš koji bi u ovom trenutku pomogao mnogim ekipama. Na Svetskom prvenstvu je pokazao kako može da igra kada ima slobodu", rekao je Amik.

Bogdan će narednog leta biti ograničeno slobodan košarkaša, što znači da će Kingsi moći da izjednače svaku ponudu za njega i vrate ga u ekipu, ali ako bivši igrač Partizana dobije unosnu ponudu, pitanje je da li će Kingsi moći da je "mečuju" (izjednače).

"Sakramento je veoma opušten kada se radi o Bogdanoviću i njegovom statusu ograničeno slobodnog igrača", smatra Amik i dodaje:

"Ali, istorija govori da ako Kingsi dobiju dobru ponudu da će ga trejdovati. Pre svega zbog toga što Sakramento godinama unazad važi za loš tim. Dali su 86 miliona Hildu, Herison Barns je dobio 85... uskoro dolaze i ugovori za Dierona Foksa i Marvina Beglija juniora".
Photo by Christian Petersen/Getty Images
Novinar "Atletika" otkriva da Bogdanović nije zadovoljan ulogom u Sakramentu i da nije isto kada je rezerva u ovom timu i kada bi bio rezerva u Lejkersima.

"Garantujem da bi Bogdanović želeo da startuje mečeve, a ne da kreće s klupe. U jednom trenutku su bili na skoru 1/6 kada Bogdan ne igra. Dosta im pomaže kada igra, ali ima tu ulogu šestog igrača koju ja lično mislim da on ne voli".

Amik smatra da bi i Nemanja Bjelica mogao da bude trejdovan.

"Košarkaš koji je bi takođe mogao da bude u trejd pričama je Bjelica. Drugačiji su košarkaši, Bogdan je u stanju da uradi više, ali Bjelica je sjajan šuter, pre neko veče je postigao 30 i više poena".

Podkast Sema Amika i Hauarda Beka možete poslušati OVDE. O potencijalnom trejdu Bogdanovića pričaju od 26. do 31. minuta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

69 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: