Jokić objasnio kako je Denver preokrenuo -19 VIDEO

Denver Nagetsi nastavili su sa sjajnim rezultatima i u San Francisku iako su zaostajali čak 19 poena u trećoj četvrtini.

Izvor: B92

Petak, 17.01.2020.

11:54

Jokić objasnio kako je Denver preokrenuo -19 VIDEO
Foto: Tanjug/AP Photo/David Zalubowski

Nagetsi su dobili treći uzastopni meč, peti od poslednjih šest, osmi od 11, a od sredine decembra imaju skor 15-4.

"Ostali smo fokusirani, oni su bili odlični u prvoj i trećoj četvrtini, ali mi smo se trudili da igramo na naš način. Da delimo loptu, da dobro skačemo u čemu smo bili odlični. Na kraju smo pogodili nekoliko šuteva i pobedili, a to je najvažnije", rekao je Nikola Jokić. Jokić je 12 od svoja 23 poena postigao u poslednjoj četvrtini i produžetku, uključujući i koš za dodatni period u kojem su Nagetsi realizovali prvih sedam napada.

"Tražili smo prave šuteve, ako je otvoren igrač da šutira, ako ne da idemo na tablu. To je bio plan".

Zbog povrede Džamaja Mareja meč je kao startni plejmejker počeo Monte Moris, pa je Denver tako ove sezone stigao do broja od osam različitih startnih petorki.

"Uvek drugi čovek istupi. Imamo "dugu" klupu, svaki igrač može da doprinese. Kreg, Monte, Pi Džej, Malik, svi su iskoračili"
, zaključio je Jokić.

Denver je drugi na Zapadu sa skorom 28-12, deli tu poziciju sa Los Anđeles Klipersima sa kojima zajedno zaostaje za liderom Lejkersima 4,5 pobeda.

Nagetsi u ponedeljak ujutru dočekuju Indijana Pejserse, a potom ih čekaju tri gostovanja – Minesoti, Hjustonu i Nju Orleansu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

34 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: