Trejd Atlante i Minesote, Jang dobio veliku pomoć

Atlanta i Minesota dogovorili su trejd u kojem će Džef Tig i Trevon Grejem preći u Hokse, a Alen Kreb u Timbervulvse, prenosi ESPN.

Izvor: PT

Četvrtak, 16.01.2020.

19:00

Trejd Atlante i Minesote, Jang dobio veliku pomoć
Photo by Katharine Lotze/Getty Images

Atlanta ovim trejdovom dobija veterana Tiga od kojeg se očekuje da dosta pomogne Jangu u sazrevanju i solidnog "two-way" košarkaša u vidu Grejema.

Sa druge strane Vulvsi su uspeli da naprave prostor za još jednog košarkaša i na to su dobili Kreba, koji igra ispodprosečno ove sezone.

Spekuliše se da Minesota nije završila sa trejdovima i zbog toga ovo jedno mesto koje su dobili, time što su poslali Tiga i Grejema u Atlantu, bi moglo da im znači ukoliko dođe do nekog većeg trejda.

Ofanzivni rejting Atlante sa Jangom na terenu je 108,2, a bez njega svega 90,7 i Tig bi trebalo da podigne napad ekipe kada talentovani plej nije na terenu.

Tig je inače dete Hoksa, s obzirom da su ga 2009. godine draftovali sa 19. mesta i da je u timu iz Altante proveo sedam sezona.

Trejd rok traje do 6. februara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: