"Jokića je nemoguće čuvati"

Majk Meloun, trener Denver Nagetsa, poručio je da je njihovog najboljeg igrača Nikolu Jokića na momente nemoguće čuvati.

Izvor: SN

Utorak, 14.01.2020.

14:45

Photo by Maddie Meyer/Getty Images

Nikola Jokić je prošle sezone završio u idealnoj petorci NBA lige, pa je samim tim bio i najbolji centar najjače lige sveta.

Ovu sezonu je nešto slabije počeo, ali deluje kao da se vraća na staru dobru formu pošto u poslednjih 20 utakmica prosečno beleži 23.5 poena, 9.7 skokova i 6.5 asistencija.

Pored svega toga, Nikola šutira oko 55% iz igre, odnosno 42% van linije za tri poena od 1. decembra 2019. godine, i njegov trener Majk Meloun smatra da ga je nemoguće čuvati.

"Kada Nikola počne da pogađa šuteve spolja, naša igra se u potpunosti "otvara". Što je još interesantnije, kada Jokić počne da pogađa te šuteve za tri poena, njega je maltene nemoguće čuvati", rekao je Majk Meloun.

Denver Nagetsi su ove sezone pobedili na 27 utakmica i uz to imaju 12 poraza, pa "sede" na poziciji broj 2 na Zapadu odmah iza neprikosnovenih Los Anđeles Lejkersa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

91 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: