Bjelica posle rekorda karijere: Ovo uopšte nije dobro VIDEO

Srpski košarkaš Nemanja Bjelica briljirao je u porazu Sakramento Kingsa i postavio novi rekord karijere po broju postignutih poena.

Izvor: SN

Utorak, 14.01.2020.

09:20

Bjelica posle rekorda karijere: Ovo uopšte nije dobro VIDEO
Photo by Christian Petersen/Getty Images

Nemanja Bjelica je postigao 34 poena uz 81% šuta iz igre, pritom je imao 7 skokova i 2 asistencije.

Gorak ukus ostavio je poraz Kingsa od Orlando Medžika na svom terenu, pa je Bjelica prokomentarisao da uopšte nije dobar osećaj kada napraviš ovako nešto, a tvoj tim izgubi.

"Biću iskren sa vama, kad ostvariš rekord karijere, a tvoj tim izgubi na ovaj način, osećaj uopšte nije dobar", rekao je Nemanja Bjelica posle meča.

Sakramento posle drugog uzastopnog poraza, ima skor 15 pobeda i 25 poraza i zauzima 13. poziciju na Zapadu. U narednoj utakmici dočekuju Dalas Maverikse, za koju igraju Boban Marjanović i Luka Dončić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: