"Evropska čokolada" Bogdanović: Naučili smo iz grešaka VIDEO

Srpski košarkaš Bogdan Bogdanović prokomentarisao je ubedljivu pobedu Sakramento Kingsa nad Golden Stejt Voriorsima 100:79.

Izvor: A. Kovaèeviæ

Ponedeljak, 16.12.2019.

13:50

Foto: Tanjug/AP Photo/Jed Jacobsohn

Bogdanović je postigao 25 poena uz sjajan šut iz igre 9/11, te imao po 5 skokova i asistencija u četvrtoj pobedi Kingsa u poslednjih pet mečeva.

Kingsi su sjajno reagovali na neočekivan poraz od Njujork Niksa kod kuće pre nekoliko dana na svom parketu.

"Znali smo da morao da preuzmemo inicijativu meča. Očigledno smo naučili iz greške od pre dva dana. Svaka utakmica je teška, svaku moramo ozbiljno shvatiti. U tome je suština NBA. Igrali smo mnogo bolje i to je to", rekao je Bogdanović.

Pročitajte još Dabl-dabl Jokića, impresivno šutersko veče Bogdanovića VIDEO

Iako je sezona uveliko u toku Kingsi se još uvek uigravaju jer se posle višenedeljnih pauza zbog povreda vraćaju Dieron Foks i Marvin Begli.

"Potrebno je vreme da nauče tajming, pozicioniranje. Nije dovoljno samo naučiti akcije, moraju da odigraju nekoliko utakmica da bi ušli u sistem jer dugo nisu igrali. Ali su nam mnogo potrebni, posebno Marvin i Dieron koji su velike nade tima. Trudimo se da ih uključimo što je brže moguće"
.

Zvanični Tviter profil Kingsa, inače, naziva Bogdanovića "Evropskom čokoladom", čime ga porede sa jednim od najatraktivnijih bekova koji su igrali u NBA ligi,Džejsonom Vilijamsom, bivšim igračem Sakramenta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: