Eksplozija Darija Šarića, 22 poena potencijalnog reprezentativca Srbije VIDEO

Košarkaši Finiks Sansa nisu uspeli da pobede San Antonio Sparse i pored odličnih partija Darija Šarića i Frenka Kaminskog.

Izvor: LN

Nedelja, 15.12.2019.

09:24

Eksplozija Darija Šarića, 22 poena potencijalnog reprezentativca Srbije VIDEO
Photo by Christian Petersen/Getty Images

San Antonio je na gostovanju savladao Finiks Sanse na gostovanju rezultatom 121:119.

Sparsi nisu odigrali dobar meč, ali su uspeli da nekako pobede Finiks koji je bio oslabljen odsustvom najboljeg igrača Devina Bukera, kao i od ranije Diandrea Ejtona.

U završnici je viđen jako zanimljiv meč. San Antoniju je povratak doneo Peti Mils, a produžetak Demar Derozan, koji je u poslednjem napadu svoje ekipe pogodio "lud" šut, ali promašio bacanje za pobedu.

U dodatnih pet minuta Sparsi su imali napad za pobedu – odličnu akciju nacrtao je Greg Popovič, a Mils pogodio šut iz otvorene pozicije.

Australijski plejmejker je imao 26 poena, Dežonte Mari je upisao 18 poena, sedam skokova i pet asistencija, dok su isti broj poena imali Lamarkus Oldridž i Derozan.

Riki Rubio je vodio vukao gubitnički sastav sa 25 poena i 13 skokova, Frenk Kaminski, Amerikanac sa srpskim korenima na kojeg novi selektor Srbije Igor Kokoškov možda bude računao za dres "orlova", je ubacio 22 poena, dok je Dario Šarić imao novi "monstruozni" dabl-dabl sa 19 poena i 17 skokova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

27 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: