Lenard preskače meč sa Bulsima

Košarkaš LA Klipersa Kavaj Lenard preskočiće narednu utakmicu u NBA šampionatu.

Izvor: Z.K.

Subota, 14.12.2019.

22:32

Lenard preskače meč sa Bulsima
Photo by Patrick Smith/Getty Images

Kako je saopšteno iz kluba, Lenard neće igrati u noći između subote i nedelje na gostovanju Čikago Bulsima.

On je bio odličan u petak u pobedi Klipersa na gostovanju Minesoti, 124:117. U tom susretu postigao je 42 poena uz 11 skokova i dve asistencije.

U timu Klipersa neće biti ni Landrija Šameta. Lu Vilijams i Patrik Beverli su pod upitnikom, dok je Pol Džordž zaigrati.

Što se tiče Lenarda, poznato je da je prošle sezone bio jedan od najzaslužnijih za titulu njegovog bivšeg kluba, Toronto Reptorsa.

On je sjajnim partijama doveo ekipu do finala sa Giolden Stejtom, ali je imao problema sa upalom tetive kolena tokom finalne serije sa Golden Stejt Voriorsima.

Želja uprave LA Klipersa je da sada odmaraju Lenarda kad god je moguće kako bi bio maksimalno spreman za plej-of, tako da treba očekivati da pauzira na većem broju mečeva u nastavku sezone.

Lenard je na 20 utakmica ove sezone imao prosek od 25,8 poena, 7.9 skokova i 5,1 asistencija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

17 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: