Neverovatna scena u SAD: "Ko kaže da Kobi ne asistira" VIDEO

Nekada najbolji košarkaš planete Kobi Brajant pomagao je da se reguliše saobraćaj posle nesreće koja se desila na ulicama Los Anđelesa.

SNIzvor: B92
Podeli
Photo by Lintao Zhang/Getty Images
Photo by Lintao Zhang/Getty Images

Kobi Brajant je svojevremeno bio velika zvezda u NBA ligi. On je čitavu karijeru proveo igrajući za Los Anđeles Lejkerse sa kojima ima 5 šampionskih titula.

Kobi je prisustvovao velikoj saobraćajnoj nesreći u Njuportu, Kalifornija (okolina Los Anđelesa), ali on nije napustio mesto nesreće već se potrudio da pomogne ljudima.

Na priloženom video snimku se može videti Kobi Brajat kako u roze trenerci asistira u regulisanju saobraćaja, takođe razgovara sa učesnicima nesreće i čini sve što može dok profesionalna pomoć ne stigne na mesto nesreće.

Ljudi koji su prisustvovali nisu mogli da veruju da velika zvezda poput Kobija Brajanta reguliše saobraćaj u Los Anđelesu, ali ovo nije bio prvi put da Kobi radi tako nešto, pošto je prošle godine takođe pomagao povređenima u jednoj saobraćajnoj nesreći u Los Anđelesu.

Tokom Brajantove karijere mu je zamerano da nedovoljno asistira svojim saigračima, a u jednom od komentara na društvenim mrežama je navedeno da je to potpuno pogrešna konstatacija i da Kobi asistira - makar u saobraćaju.

strana 1 od 36 idi na stranu