Kada će debitovati Zajon Vilijamson?

Zajon Vilijamson, prvi pik sa ovogodišnjeg NBA drafta, još uvek nije odigrao utakmicu u dresu Nju Orleans Pelikansa zbog problema sa povredama.

Izvor: SN

Utorak, 10.12.2019.

17:00

Kada će debitovati Zajon Vilijamson?
Photo by Chris Graythen/Getty Images

Zajon Vilijamson je bio velika senzacija još u srednjoškolskim danima i mnogi košarkaški stručnjaci su mu predviđali veliku karijeru.

Kada je Vilijamson stigao na Djuk univerzitet priče o njegovom velikom talentu otišle su na novi nivo, a čak ni onaj šokantni poraz od Gonzage u regularnom delu sezone nije uspeo da naškodi njegovom kredibilitetu.

Zajon je tako izabran sa prve pozicije na letošnjem draftu od strane Nju Orleans Pelikansa i nedugo potom je mladi košarkaš potpisao sponzorski ugovor sa Džordan brendom.

Ipak, Zajon košarku kao profesionalac još uvek nije igrao (koledž košarka se vodi kao amaterska), a kao razlog za tako nešto su problemi sa kolenom, pošto je Vilijamson pre nekih 6 nedelja imao operaciju kolena.

Od tada smo dobijali razne informacije o njegovom povratku, čak i o njegovoj prekomernoj težini, pa se na Vilijamsonov debi i dalje čeka. Kako poslednje informacije iz Sjedinjenih Američkih Država kažu, Vilijamson neće igrati u 2019. godini.

Da li će igrati u januaru ili februaru i dalje nije poznato, ali se očekuje da uskoro Zajon počne sa treninzima. Hoće li uopšte igrati košarku ove godine ili će poput Bena Simonsa i Džoela Embida nešto kasnije igrati ruki sezonu?

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

28 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

22 h

Podeli: