Džordž: Nisam zaslužio zvižduke, jednog dana ću sve otkriti

Pol Džordž nije iznenađen, ali je razočaran što su mu navijači Indijana Pejsersa opet zviždali.

Izvor: A. Kovaèeviæ

Utorak, 10.12.2019.

09:35

Džordž: Nisam zaslužio zvižduke, jednog dana ću sve otkriti
Photo by Andy Lyons/Getty Images

Džordž je bio miljenih Pejsersa za koje je igrao 2010-2017, ali je sada na stalnom udaru otkako je napustio klub.

Protekle noći je prvi put gostovao kao igrač Los Anđeles Klipersa, ali treći put otkako je otišao, ipak, opet su mu zviždali.

Pročitajte još Bjelica trojkom sa 10m uz zvuk sirene srušio Hjuston! VIDEO

"Nisam iznenađen, to je Indijana. Ali obećavam vam, nisam ja zaslužio zvižduke. Jednog dana ću vam ispričati sve kako sam napustio Indijanu", rekao je Džordž posle meča.

PG13 je postigao 36 opena postigavši sedam trojki uz 9 skokova i 5 asistencija za pobedu Klipersa nad bivšim timom 110:99.

"Neću da prozivam. Volim da budem negativac. Ovde sam dve večeri godišnje. Ljudi kojima bi trebalo da zvižde su ovde mnogo češće od mene", dodao je igrač Klipersa.

Pročitajte još Bjelica: Je*i ga, zaslužili smo ovu pobedu čoveče! VIDEO

Iako Džordž nije želeo da objasni na koga je tačno mislio, rekao je da nema ništa loše da kaže o generalnom menadžeru Pejsersa Kevinu Pričardu koji je svojevremeno izjavio da je Džordžov zahtev za transfer doživeo kao udarac u stomak.

"Pokušavate da izvučete priču iz ovoga, zar ne? Neću pljuvati KP. To je samo njegova strana priče"
, dodao je Džordž.

Svaki put kad bi Džordž dotakao loptu ili šutirao slobodna bacanja u "Benkers Lajf Fildhausu", skoro 18.000 gledalaca bi mu zviždalo i vređalo ga.

Pročitajte još Rouz brži od sirene, Džordž utišao Indijanu, dva poena Gudurića

Džordž jeste stavio prst preko usta u jednom trenutku tokom prvog poluvremena kako bi utišao publiku posle polaganja. Ipak, ovaj put je pustio da njegova igra priča umesto njega.

Treći put je postigao više od 31 poena protiv bivšeg kluba.

"Bio sam šokiran. Nisam bio spreman. To je za mene uvredljivo. Mislio sam na to, ali nisam znao da se osećaju tako loše i da to traje toliko dugo. Izgleda da je tako", prokomentarisao je reakciju publike trener Klipersa Dok Rivers.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: