Bobi ima pik na Pelikanse: Ponekad sam tako pametan!

Košarkaš Dalasa Boban Marjanović odigrao je najbolji meč od starta sezone u pobedi Maveriksa nad Nju Orleansom od 130:84.

Izvor: Z.K

Nedelja, 08.12.2019.

09:20

Bobi ima pik na Pelikanse: Ponekad sam tako pametan!
AP Photo/Sam Hodde

Marjanović je imao učinak od 15 poena i 16 skokova za 23 minuta, a zabeležio je i po dve asistencije i blokade.

Marjanović je imao šut 6/7 i 11 poena uz sedam skokova u prvom poluvremenu kada je Dalas uspeo da napravi veliki razliku. Bio je to njegov prvi dabl-dabl još od 25. februara i meča koji je tada u dresu Filadelfije odigrao takođe sa Pelikansima.

Marjanović je u intervjuu po završetku meča imao priliku i da se našali i putem TV kamera pozdravi roditelje u Srbiji.

"Prvi put na TV-u kao igrač Dalasa. Prvi put u ovoj areni. Prvi put pred kamerom. Sve se lepo namestilo da pošaljem pozdrav porodici u Srbiji", izjavio je Marjanović, a potom dodao kako je Dalas stigao do pobede.

"Imamo stvarno jaku klupu. Tu su momci koji mogu dobro da odigraju, koji su u stanju da uvek uskoče u igri i zamene nekoga. Svi umeju da igraju, imamo zaista dobre igrače. I što je bitnije, dobro se razumemo, zaista uživam što sam deo ovakve grupe", rekao je Marjanović.

A onda se nasmejao i dodao:

"A i ja sam ponekad tako pametan".

Na pitanje zašto mu odgovara da igra protiv Pelikansa, protiv kojih je i ranije postigao dabl-dabl rekao je da je to slučajnost.

"Moj posao je da izađem na teren i igram košarku. Dešava se da baš protiv njih odigram najbolje", poručio je srpski reprezentativac.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

18 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: