"Hej, dres mu nije upasan" – "IQ 200" Krisa Pola VIDEO

Kris Pol, košarkaš Oklahome, još jednom je pokazao kako mu dobro radi mozak i koliko dobro poznaje NBA pravila.

Izvor: PT

Subota, 07.12.2019.

09:00

Photo by Ezra Shaw/Getty Images

Tander je bio pred porazom od Minesote, međutim Pol je neverovatnim potezom u poslednjim sekundama približio Oklahomu produžetku.

Na sekundu do kraja Timbervulvsi su vodili 121:119 i Karl Entoni Tauns je imao dva slobodna bacanja da potvrdi pobedi.

Trener Rajan Saunders odlučio je da ubaci Džordana Bela zbog skoka, međutim dres krilnog centra nije bio upasan. Po NBA pravilima on mora biti upasan i ako nije dodeljuje se jedno bacanje za protivničku ekipu.

Pol je odmah primetio i rekao to sudiji Fosteru, ovaj ga je poslušao i dodelio je penal Tanderu. Galinari je pogodio i smanjio na -1, 121:120.

Tauns je prvo slobodno promašio, potom je drugo dao i prednost Minesote je bila +2, 122:120. Tada je usledio pâs preko celog terena Adamsa, Šruder je uhvatio loptu i doneo produžetak Oklahomi, 122:122.

Tokom dodatnih pet minuta Tander je dominirao i na kraju iščupao pobedu. Pogledajte kako je sve izgledalo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

38 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: