Slabo veče Bogdanovića i Bjelice – Kingsi pali u produžetku

Košarkaši Sakramento Kingsa poraženi su posle produžetka od San Antonio Sparsa 105:104.

Izvor: PT

Subota, 07.12.2019.

08:12

Slabo veče Bogdanovića i Bjelice – Kingsi pali u produžetku
Tanjug/ AP Photo/Eric Gay

Srpski košarkaši Bogdan Bogdanović i Nemanja Bjelica nisu imali zapažene uloge na ovoj utakmici.

Za Bogdanovića je bilo pitanje da li će igrati zbog povrede kolena i u poslednjem trenutku je odlučeno da će nekadašnji igrač Partizana biti u timu.

Bogdan je imao limitiranu minutažu i za 21 minuta na terenu ostvario je učinak od devet poena (4/12), četiri skoka i jedne ukradene lopte.

Kada je reč o Bjelici, bivši krilni centar Zvezde je imao loše šutersko veče (2/11) i utakmicu je završio sa pet poena, devet skokova, tri asistencije i dve ukradene lopte.

Tragičar Kingsa bio je Badi Hild koji je promašio šut za pobedu na isteku regularnog dela, ali i na kraju plej-ofa. Sakramento je vodio 100:97 i odlučio je da ne pravi faul u poslednjem napadu.

Sparsi su to iskoristili i trojkom Belinelija ušlo se u produžetak. Kingsi su odigrali veoma loše u nastavku postigavši samo četiri poena i propustivši čak pet šansi da dođu do pobede.

U poslednjem napadu meča Hild je promašio tri puta, Ariza dva i Sparsi su na kraju iščupali devetu pobedu.
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

32 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

10 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: