Jokić: Neću da šutiram kad lopta neće da uđe VIDEO

Srpski košarkaš Nikola Jokić prokomentarisao je svoj slab poenterski učinak u poslednjih nekoliko nedelja.

Izvor: A. Kovaèeviæ

Petak, 06.12.2019.

07:50

Jokić: Neću da šutiram kad lopta neće da uđe VIDEO
Photo by Elsa/Getty Images

U pobedi Denvera u Njujorku 129:92 Nagetsi su imali čak osmoricu igrača sa dvocifrenim učinkom, ali Jokć nije bio među njima.

Denverov Ol-star je samo jednom na poslednjih pet mečeva imao više od 10 poena.

Jokić je opet retko šutirao (3/7, ali je sjajno razigravao saigrače, podelio je osam asistencija u Medisin Skver Gardenu.

"Zavisi od odbrane, ako je jedan igrač na meni pokušaću da pogon, ako me udvoje odigraću pas. Ne uspevam da pogodim šuteve, lopta neće da uđe. Možda ne šutiram mnogo, ali ni ne želim kad lopta neće da uđe",
rekao je Jokić.

Američki kolega ga je upitao da li je uzrok slabe forme možda umor zbog nastupa na Mundobasketu.

"Može biti svašta", slegnuo je ramenima srpski centar.

Pročitajte još Nervozni Jokić se mučio i u Medison Skver Gardenu VIDEO

Nagetsi su u vrhu Zapadne konferencije, ali retko ko o njima priča kao favoritima kao što je slučaj sa Los Anđeles Lejkersima i Milvoki Baksima.

"Kao prvo, ne pobeđujemo toliko mnogo kao oni. Isto se dogodilo prošle sezone, imali smo 9-1, pa smo vezali četiri poraza. Moramo biti konzistentni, ne možemo imati jednu mnogo lošu pa mnogo dobru utakmicu. Ne smemo da pravimo iste greške. Moramo da poentiramo, to je najvažnije u košarci"
.

Denver je bio dominantan u Njujorku.

"Oni nisu mnogo poentirali, nadskakali smo ih, najbolji smo u ofanzivnom skoku u ligi. Delili smo loptu, nismo je često gubili kako umemo, čak i kada jesmo bilo je to kada smo imali veliku prednost. Pogodili smo dosta šuteve, imali smo mnogo igrača sa dvocifrenim učinkom. Bili smo fokusirani".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: