"Pripremao sam se da samo – odem"

Košarkaš Portlanda Karmelo Entoni je za ESPN govorio o stvarima koje su mu prolazile kroz glavu prethodnog leta.

Izvor: SV

Utorak, 03.12.2019.

22:19

EPA-EFE/PETER FOLEY

Višestruki Ol-star igrač je bio bez angažmana posle odlaska iz Hjustona i nije bilo izgledno da će pronaći novi posao u NBA ligi.

"Pripremao sam se za povratak, ali sam se pripremao i da samo odem iz igre, da prava se prava situacija nije pojavila. To kažem jer znam šta mogu da uradim. Da sam želeo samo da odem u neki tim, samo da budem u timu i da to ne krene kako treba opet bi mi se vratilo sve, kao, cela krivica bi bila na meni. Situacija u Portlandu je takva da ja mogu da igram svoju igru i imam grupu igrača koji me stvarno žele. Imam tim koji me stvarno želi", naveo je Entoni.

Istakao je i da ne postoji bolji osećaj nego biti "željen".

"To me održava motivisanim i u razumevanju da je ovo najbolja situacija za mene. Bio sam spreman da odem, bilo je teško, ali mi je palo na pamet da sam dao mnogo ovoj igri. Igrao sam 15, 16 godina. Bio sam spreman da odustanem, znao sam da je, sa košarkaške perspektive, to već bila gotova stvar. Znam da bih trčao uzbrdo da nisam dobio pravu situaciju", rekao je Entoni.

On je ponovio da ne razmišlja o tome da mu ova sezona bude poslednja u karijeri.

"Dobro se osećam. Da li treba da se penzionišem samo zato što imam 35 godina i zato što u knjigama piše da bi do tog vremena trebalo da se penzionišem? Ne... Ja sam uvek bio protiv svih prognoza. Sada sam samo imao slobodnu godinu, godinu da odmorim svoje telo. Najvažnije je i to da sam odmorio svoj um. Moj um je sada u redu i ne mislim da ljudi shvataju koliko je jak. Kada dovedete um u red, sve ostalo ide",
istakao je Entoni.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: