Trener Niksa "na tankom ledu"

Dejvid Fizdejl, prvi trener NBA franšize Njujork Niks, mogao bi uskoro da dobije otkaz, pišu američki mediji.

Izvor: SN

Utorak, 03.12.2019.

21:48

Trener Niksa
Photo by Gregory Shamus/Getty Images

Njujork Niksima ne cvetaju ruže već duže vreme, u plej-ofu nisu bili veoma dugo, a poslednje finale su igrali daleke 1999. godine, one lokaut sezone.

O problemima Njujork Niksa je već bilo reči, a takođe smo pisali i o njihovoj želji da promene generalnog menadžera i da u Medison Skver Garden dovedu Masaija Uđirija.

Niksu su sezonu 2019/20 počeli sa nešto više ambicija nego prethodnih godina, ali posle 21 odigrane utakmice oni imaju samo 4 pobede i čak 17 poraza, dok je poslednji od Baksa bio veoma ubedljiv.

Kako prenose američki mediji, generalni menadžer Skot Peri i predsednik ekipe Stiv Mils mogli bi uskoro da otpuste Dejvida Fizdejla (ni njihov posao nije baš bezbedan), a njegov potencijalni naslednik još uvek nije poznat.

Niksi su se još ranije dovodili u vezu sa nekim kvalitetnim koledž trenerima poput Džeja Rajta koji uspešno vodi Vilanovu, a bilo je priče i o Džonu Kalipariju, ali se ispostavilo da je on samo posećivao svoje bivše učenike.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: