"Verujte svojim očima, stidite se zbog ovoga"

Džamal Kroford, legendarni NBA košarkaš, kritikovao je ESPN zbog napredne statistike i poručio im je da veruju svojim očima.

Izvor: PT

Utorak, 03.12.2019.

08:45

Tanjug/ (AP Photo/Gerald Herbert)

ESPN je na Tviter profilu objavio kako su Portland Trejlblejzersi, 20. novembra ove godine, bili mnogo bolji na terenu kada Karmelo Entoni nije imao loptu u rukama.

To je inače bila prva utakmica Mela posle više od godinu dana.

Poznato je da košarkaši uopšte nisu ljubitelji napredne statistike, pa tako nije ni Kroford koji i dalje čeka na NBA angažman.

"Previše sra*a koja ne znače ništa. Verujte svojim očima. Da li su pobedili utakmicu? Treba da se stidite ovoga!", napisao je Kroford na Tviteru.

Sličnog razmišljanja je bio i Ajzeja Tomas.

"Ovi brojevi nemaju nikakve veze i ništa ne znače na utakmici", dodao je plejmejker Vašingtona.

Inače, samo nekoliko dana kasnije Karmelo Entoni je uhvatio onaj prepoznatljivi ritam i proglašen je za najboljeg igrača nedelje na Zapadu. U prethodne tri utakmice prosečno je beležio 22,3 poena, 7,7 skokova, uz odlične procente iz igre.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: