Fila "u trileru" bolja od Indijane, Milvoki lako sa Šarlotom

Košarkaši Filadelfije posle drame su pobedili Indijanu rezultatom 119:116, dok je Milvoki bez ikakvih problema ubedljivo pobedio Šarlot sa 137:96.

Izvor: SN

Nedelja, 01.12.2019.

08:30

Fila
Photo by Mitchell Leff/Getty Images

Još jedna vrlo uzbudljiva utakmica za ekipu Indijane ovoga puta okončana je porazom. Pejsersi su pali u završnici i sada su na Istoku poziciju iza Filadelfije.

Sikserse je kroz čitav meč nosio Džoel Embid, ali za trijumf mogu slobodno da zahvale Benu Simonsu koji je, verovali ili ne, ukrao čak tri lopte u poslednjih 14 sekundi.

Naravno, ključna bacanja je ipak ubacio Džoel Embid, koji je anulirao dva slobodna bacanja Malkolma Brogdona i razliku sa pola koša povećao na tri poena i meč je završen rezultatom 119:116.

Filadelfija je dosta bolje počela meč, imali su dvocifrenu prednost već negde oko polovine prvog dvanaestominutnog perioda, ali je Indijana uspevala da drži korak. Pejsersi su još jednom pokazali koliko su čvrsti i uspeli da budu u egalu na poluvremenu, pa čak i da povedu sa 7 razlike košem Ti Džeja Vorena za 86:79.

Kao što je već rešeno, u dramatičnoj završnici je Filadelfija ostvarila pobedu, a najbolji pojedinac je bio Džoel Embid sa 32 poena i 11 skokova, Tobajas Heris je imao 22, a Ben Simons 15 uz 13 asistencija, a Al Horford 15 uz po 3 skoka i asistencije.

U redovima Indijane, Voren je postigao 29 poena, Brogdon 28, a Lemb 15. Milvoki Baksi su imali još jedan dominantan performans. Izabranici Majka Badenholzera su sa 137:96 pobedili Šarlot Hornetse, a Janis Adetokumbo je prekinuo svoju seriju dabl-dabl učinaka.

Posle 19 uzastopnih utakmica sa dve dvocifrene kategorije, Janis Adetokumbo je Šarlotu ubacio 26 poena uz 9 skokova, ali je i sam istakao da mu je pobeda najvažnija.

"Ja tako nisam vaspitan, mene ne određuju statistike. Normalno, ovde sam da bih pobeđivao", rekao je Janis Adetokumbo.

MIlvoki je vodio tokom čitave utakmice, Šarlot je bio konkurentan samo u prvom kvartalu, a Kodi Zeler svoj povratnički meč neće pamtiti po dobrom pošto je njegova ekipa ostala na dvocifrenom broju poena i zabeležila poraz od 41 poena razlike.

Pored pomenutog Janisa, 15 poena imao je Midlton, 14 Metjuz, 13 Lopez, 12 Bender, po 11 Vilson i Iljasova, a po 10 poena imali su DiVićenco i Hil. Što se tiče Hornetsa, Devonte Grejem je predvodio učinak sa 24 poena, 19 je imao "Skeri" Teri Rozir, Bridžis je postigao 15, a Zeler 11 poena.
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: