"Lepo je biti u društvu Džordana"

Janis Adetokumbo je imao još jedno sjajno veče u NBA.

Izvor: Z.K.

Utorak, 26.11.2019.

09:59

photo by Harry How/Getty Images

Grčki reprezentativac je u pobedi Milvokija nad Jutom (122:118) uspeo da postigne 50 poena, a ono što je zanimljivo je da pritom nije zabeležio nijednu izgubljenu loptu.

Tako se Adetokumbo našao u društvu veličina kakve su Mozes Meloun, Karmelo Entoni i Majkl Džordan koji su jedini pre njega uspeli da dođu do 50 poena bez izgubljene lopte.

On je uz to imao i šest asistencija uz 14 skokova, tako da je zabeležio gotovo identičan skor kao nekada Džordan koji je imao 50 poena, deset skokova i pet asistencija, bez izgubljene lopte.

"Velika je to stvar, sjajno je biti u društvu nekog kao što je Majkl Džordan, jedan od najboljih igrača svih vremena. Ipak, meni je mnogo važnije da je moja dobra igra donela pobedu ekipi", rekao je Adetokumbo.

"Kada ste odlučni na terenu, ne gubite lopte. Iz utakmice u utakmicu sam bio u stanju da podižem nivo igre, da pronađem prave uglove, da ostanem prilično nisko. Impresioniran sam, neću da lažem, sjajna utakmica. Ovo mi je bio drugi meč u karijeri sa 50 poena, doći do toga bez izgubljene lopte, to je odlično. Oni su imali dobar šut sa distance, a opet smo ih pobedili. To je i najvažnije", rekao je Adetokumbo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: