Povredio se Nikola Vučević – pauzira minimum 4 nedelje

Nikola Vučević, crnogorski centar koji igra za Orlando Medžik u NBA ligi, propustiće naredne četiri nedelje zbog povrede skočnog zgloba.

Izvor: SN

Petak, 22.11.2019.

14:04

Povredio se Nikola Vučević – pauzira minimum 4 nedelje
Photo by Harry Aaron/Getty Images

Vučević je protekle sezone po prvi put u svojoj karijeri bio izabran u "Ol-Star tim", a posle utakmice sa Torontom viđen je kako na štakama napušta teren.

On se povredio dok je igrao odbranu na krilnom igraču Toronta, Normanu Pauelu koji je krenuo na prodor u drugoj četvrtini utakmice, koju su Reptorsi dobili sa 113:97.

Nikola je u tom momentu imao 3 poena, 5 skokvoa i 5 asistencija. On je prethodne sedmice proglašen za igrača nedelje na Istoku sa 17 poena i 11 skokova prosečno ove sezone.

Nikola Vučević ima 29 godina i u svojoj karijeri je odigrao 550 mečeva za Filadelfiju 76erse i Orlando Medžik, a proteklog leta je potpisao i novi ugovor vredan 100 miliona dolara sa franšizom iz savezne države Florida.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: