"Lopta je samo moja, naučićete kako je igrati s jeb**im Kobijem Brajantom"

Lu Vilijams, košarkaš Los Anđeles Klipersa, ispričao je sjajnu anegdotu iz perioda kada je igrao u Lejkersima sa Kobijem Brajantom.

Izvor: PT

Petak, 22.11.2019.

09:20

Photo by Harry How/Getty Images)

Vilijams je zlatno-ljubičasti dres nosio u periodu od 2015. do 2017, odnosno u periodu kada je Brajant bio na zalasku karijere.

Kobi, koji je poznat kao veliki egocentrik, posle jednog duela bio je veoma ljut što je ekipa izgubila ubedljivom razlikom od Portlanda.

"Kobi će biti ljut na mene zbog ovoga, ali... kada sam igrao u Lejkersima, Portland nas je razbio u jednom duelu i Kobi je došao u svlačionicu i rekao: 'Od sada, svaki put na terenu lopta je moja. Ima svi da naučite kako je to igrati sa jeb**m Kobijem Brajantom", rekao je Lu Vilijams i dodao:

"Portland nas je isprašio i Kobiju se to uopšte nije svidelo".

Vilijams je ovo ispričao u podkastu koji vode nekadašnji NBA igrači Met Barns i Stiven Džekson.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

33 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: