"Bogdanovića guše Foks i Hild, u Milvokiju bi bio zvezda"

Džonatan Džarks, dugogodišnji kolumnista portala "The Ringer", smatra kako bi Bogdan Bogdanović idealno "legao" Milvoki Baksima.

Izvor: PT

Četvrtak, 21.11.2019.

18:00

Tanjug/ AP Photo/Rich Pedroncelli

Milvoki je leta 2019. godine dopustio Malkomu Brogdonu da ode iz ekipe, što Džarks smatra da je velika greška, s obzirom da plejmejker Indijane ove sezone ima Ol-star brojke.

Brogdon igra fenomenalnu košarku, jedan je od kandidata za igrača koji je najviše napredovao, a, iako Milvoki igra dobro i bez njega, pravu zamenu nisu doveli.

Donte di Vinčenco je dobio mnogo više prostora, Vesli Metjus ne može više u kontinuitetu da igra na vrhunskom nivou, Sterling Braun nije konstantan... Jasno je da je Milvokiju potrebno još kvalitetnih bekova.

Džarks u svom tekstu navodi kako bi Milvoki trebalo da trejduju za košarkaša Sakramento Kingsa – Bogdana Bogdanovića. On u svom tekstu piše kako je Bogdanović elitan šuter, koji takođe može da pokrije i poziciju plejmejkera.

"Bogdanović do sada nije dobio pravu šansu da pokaže šta ume u Sakramentu u kojem je 'zaglavljen' iza Badija Hilda i Dierona Foksa. Sa druge strane, u Milvokiju bi mogao da bude zvezda", piše Džarks. Podsećamo, Bogdanović ove jeseni nije produžio ugovor sa Sakramentom i narednog leta biće ograničeno slobodan igrač. Kingsi sigurno ne žele da ga trejduju, međutim ako Bogdan narednog leta ode iz kluba, Sakramento bi ga onda izgubio nizašta.

Džarks navodi da Baksi imaju šta da ponude Kingsima, mlade igrače poput Di Vinčenca, Brauna, Vilsona, ali i pikove. Kolumnista Ringera piše kako Baksi ne smeju da ispuste Janisa Adetokumba, koji uskoro postaje slobodan igrač.

Zbog toga moraju da naprave dobre poteze kako bi Adetokumbo imao konkurentan, odnosno šampionski tim. Time što su izgubili Brogdana, Janis sigurno nije zadovoljan i zbog toga bi trebalo da razmisle o trejdu za srpskog košarkaša.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

61 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: