Rekord karijere Bogdana Bogdanovića!

Srpski košarkaš Bogdan Bogdanović postavio je rekord NBA karijere i odveo Sakramento Kingse do pobede protiv Finiks Sansa.

Izvor: LN

Sreda, 20.11.2019.

08:08

Rekord karijere Bogdana Bogdanovića!
AP Photo/Riæ Pedroncelli

Bogdanović je upisao 31 poen (11/14 iz igre), uz 4 skoka i 7 asistencija i čak 7 postignutih trojki, ali i 6 izgubljenih lopti.

Kingsi su upisali drugu pobedu u nizu i četvrtu u poslednjih pet mečeva pobedivši Sanse sa 120:116 na domaćem terenu.

Izostanak Dierona Foksa se još jedanput pokazao kao pozitivan, s obzirom da je izraženiju ulogu i više lopte u rukama dobio najbolji igrač reprezentacije Srbije.

Sakramento je već u prvoj četvrtini došao do +14, a tu prednost čuvao i povećavao u nastavku utakmice.

Tokom treće četvrtine Kingsi su imali i +25, ali su Sansi veilikom serijom uspeli da se približe i da u završnici meča dođu do -3. Ipak, vremena i snage za preokret nije bilo.

Pored Bogdanovića istakao se Rašon Holms sa 20 poena i 15 skokova, dok je Nemanja Bjelica ponovo bio odličan sa 17 poena i 8 skokova. Harison Barns je ubacio 12, a Badi Hild 12 poena.

Na drugoj strani Devin Buker je imao 20 poena, 5 skokova i 8 asistencija, dok su Majls Bridžis i Keli Ubre ubacili po 20 poena.
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

152 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: