Gospodska izjava Lebrona: I u ovim godinama je nadrealno igrati pred Kobijem VIDEO

Lebron Džejms izrazio je ogromno poštovanje koje ima prema Kobiju Brajantu.

Izvor: A. Kovaèeviæ

Ponedeljak, 18.11.2019.

13:10

Gospodska izjava Lebrona: I u ovim godinama je nadrealno igrati pred Kobijem VIDEO
Foto: Tanjug/AP Photo/Ringo H.W. Chiu

Džejms je bio izutetno inspirisan u pobedi Los Anđeles Lejkersa nad Atlanta Hoksima 122:101, umnogome i zbog činjenice da je meču u Stejpls centru prisustvovao i Brajant.

Lebron je postigao 33 poena uz 12 asistencija i 7 skokova, od čega je 12 ubacio u prvih devet minuta susreta kada su "jezeraši" slomili goste iz Džordžije.

"Bilo je fantastično igrati pred Brajantom. Znati da je u sali, s obzirom šta je uradio za klub, mnogo znači meni i saigračima i pokazuje šta znači biti deo porodice Lejkersa. Ja sam jedan od onih koji su došli u NBA pravo iz srednje škole. I on je to uradio i ja sam ga gledao. To je prelepa stvar. To je nadrealno za mene, klinca iz Akrona da zbog njega Kobi izdvoji svoje vreme. Čak i u ovoj fazi karijere to je i dalje posebna stvar", rekao je 34-godišni Džejms.

Lejkersi su trenutno najbolji tim lige sa skorom 11-2, imaju pobedu više od Hjuston Rokitsa i Boston Seltiksa.

Džejms igra kao u najboljim godinama, prosečno beleži 25 poena uz 11,2 asistencija i 7,6 skokova po meču.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

28 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: