"Melo je budući član Kuće slavnih, i dalje može da igra"

Demijan Lilard, prva zvezda Portlanda, kaže da je zadovoljan dolaskom Karmela Entonija u ekipu.

Izvor: PT

Subota, 16.11.2019.

12:00

Photo by Ronald Martinez/Getty Images

Lilard i Mekalum su godinama unazad pokušavali da nagovore Mela da dođe u Portland, ali je on prvo izabrao Oklahomu, a potom i Hjuston.

Ovoga puta situacija je bila malo drugačija, retko ko je želeo Entonija, a Blejzersi su usled slabijeg starta sezone odlučili da mu ukažu šansu.

"Sviđa mi se ovaj potez. U situaciji smo u kojoj nam je dosta igrača povređeno. Mislim da može da nam pomogne sa svojom visinom, šutem... Imamo još jednu opciju u napadu, Melo donosi pre svega iskustvo", rekao je Lilard i dodao:

"Melo je dobar igrač, nebitno što se nije snašao u Oklahomi i Hjustonu. Mislim da može da nam pomogne. On je budući član Kuće slavnih, i dalje može da igra na visokom nivou".

Entoni je poslednji meč odigrao pre nešto više od godinu dana. Od tada se nalazi u potrazi i konačno se "udomio". U karijeri je odigrao 1064 utakmica i ima prosek od 24 poena, 6,5 skokova i tri asistencije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

20 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: