Furnije jači od Sparsa, Monk heroj Hornetsa

Košarkaši San Antonio Sparsa pretrpeli su četvrti poraz zaredom.

Izvor: MT

Subota, 16.11.2019.

09:25

Furnije jači od Sparsa, Monk heroj Hornetsa
Photo by Harry Aaron/Getty Images

Ovoga puta od njih je bio bolji Orlando Medžik (111:109) , koji je do trijumfa predvodio francuski bek Evan Furnije.

On je meč završio sa 26 poena, četiri skoka i tri asistencije, a pomoć je najviše imao u Terensu Rosu, koji je postigao 20 poena.

U poraženoj ekipi najbolji je bio Demar Derozan sa 21 poenom i pet asistencija, Rudi Gej je ubacio 14 poena, dok su Peti Mils i Lamarkus Oldridž postigli po 13 poena. Golden Stejt Voriorsi su i posle utakmice sa Boston Seltiksima (100:105) ostali zakucani za dno Zapada.

Ovo je njihov šesti uzastopni, a ukupno 11. poraz u sezoni.

Voriorsima nije pomogao ni Alek Burks sa 20, odnosno Erik Paskal sa 16 poena. Kod gostiju nekoliko igrača pružilo je odlične partije.

Džejson Tejtum je bio najefikasniji sa 24, Džejlin Braun dodao je 22, dok je Kemba Voker ubacio 20 poena. Blejk Grifin odigrao je i drugu utakmicu nakon povratka na teren. Sjajni centar je i ovoga puta ubacio 19 poena, a imao je i šest asistencija i tri skoka.

Kod Detroita fenomenalan je bio i Lengston Galovej sa čak 32 poena, međutim, sve ovo nije bilo dovoljno da Pistonsi izbegnu poraz na gostovanju Šarlotu.

Hornetsima je trijumf od 109:106 doneo Malik Monk trojkom u poslednjoj sekundi. Najefikasniji u pobedničkoj ekipi bio je Teri Rozije sa 19 poena i pet skokova.
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: