Lebron Džejms: Bez učinka klupe, nema ni pobede

Lebron Džejms, košarkaš Los Anđeles Lejkersa, zabeležio je treći uzastopni "tripl-dabl" i posle pobede nad Čikagom pohvalio je saigrače.

Izvor: SN

Sreda, 06.11.2019.

16:41

Lebron Džejms: Bez učinka klupe, nema ni pobede
Photo by Ronald Martinez/Getty Images

Džejms je posebno bio oduševljen učinkom igrača koji u igru ulaze sa klupe i rekao da bez njihovog učinka Lejkersi neće moći da pobeđuju.

Lebron je u pobedi nad Bulsima imao 30 poena, 11 asistencija i 10 skokova i postao prvi igrač još od Irvina "Medžika" Džonsona 1987. godine koji je vezao tri tripl-dabla.

"Ovaj tripl-dabl dolazi uz pobedu tima koja je za mene važnija. Naša klupa je odradila jako veliki posao, pokazali su koliko su Lejkersi opasni i koliko imaju dubok roster. Bez učinka igrača sa klupe, nema ni naše pobede. Bilo je jako lepo videti Kuzmu kako hvata ritam. Mislim da je sam sebe požurivao u prvom poluvremenu i da je u drugom usporio i da mu se sve vratilo. Karuzo, Hauard, Kuk, ma svi, svi su bili sjajni", poručio je Lebron Džejms.

Lejkersi su trenutno najbolje plasirani tim Zapada, sa šest pobeda i samo jednim porazom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: