"Karmelo je na crnoj listi, šalje se poruka ekipama da ne ulaze u 'šemu' sa njim" VIDEO

Stiven Džekson, nekadašnji NBA košarkaš, dao je jasan odgovor zašto Karmelo Entoni i dalje nema ekipu i zašto svi ćute o tom problemu.

Izvor: PT

Sreda, 23.10.2019.

18:00

Photo by Gene Sweeney Jr./Getty Images

Entoni je poslednji meč u najjačoj ligi na svetu odigrao pre skoro godinu dana i od tada pokušava da nađe tim u kojem će moći da nastavi karijeru.

Melo je jedan od najdarovitijih ofanzivnih košarkaša u istoriji NBA lige, njegovo znanje u napadu može da se uporedi sa najvećima, međutim u prethodne tri godine nije ni senka nekadašnjeg igrača.

Džekson smatra da se stvara takva slika, kako je Melo kancer za ekipu, kako više ne može da igra u NBA, kako ovo, kako ono...

"Entoni se nalazi u istoj situaciju koja se desila mnogim košarkašima. Stavili su ga u situaciju u kojoj znaju da ne može da uspe... učinili su da izgleda kao da ne može više da igra, kao da je kancer i jedno stavno su ga izbacili iz lige. Jednom kada dođete do te situaciju, u kojoj ste označeni kao kancer, šalje se velika poruka svim NBA ekipama – nemojte da imate ništa s njim", rekao je Džekson u podkastu "All the Smoke".

Nekadašnji košarkaš, između ostalog, San Antonio Sparsa dodaje da se to isto desilo sa Alenom Ajversonom i njim.

"To se desilo mnogim NBA igračima i sada se dešava Melu. Melo nije čovek koji će pričati ono što svi vole da čuju. Nikada to nije bio. Uvek će reći ono što misli, a tu u NBA nekada ne vole. Velika je laž kada kažu da Melo nije bolji od 60 odsto lige. Melo pripada ovoj ligi i definitivno je na crnoj listi", kazao je Džekson.

Karmelo Entoni je u karijeri postigao preko 25 hiljada poena, do sezone 2017/2018 bio je u društvu Majkla Džordana, Lebrona Džejmsa i Kevina Durenta, kao igrač koji je u svakoj sezoni prosečno beležio 20 ili više poena.

Melo ima 35 godina i sigurno još sezonu ili dve na najvećem nivou, međutim pitanje je da li će dobiti šansu u najjačoj ligi na svetu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: