Lebron: Mislio sam da imamo šansu da dovedemo Kavaja

Prve večeri nove NBA sezone gledali smo derbi meč Los Anđeles Lejkersa i Klipersa u kom su Klipersi bili bolji rezultatom 112:102.

Izvor: SN

Sreda, 23.10.2019.

10:24

Lebron: Mislio sam da imamo šansu da dovedemo Kavaja
Photo by Harry How/Getty Images

Iako oslabljeni neigranjem Pola Džordža, Klipersi su meč prelomili serijom 19:7 na startu poslednjeg kvartala.

To je mahom bila zasluga Kavaja Lenarda, čoveka koji je bio velika želja Los Anđeles Lejkersa prethodnog leta.

"Da li sam bio uzbuđen zbog prilike da igram sa Lenardom? Nikada se ne uzbuđujem dok se nešto ne dogodi, ali sam stvarno mislio da imamo šansu da dovedemo Kavaja. To je sve što sam tada mogao. Bili smo u takvoj poziciji da smo mogli da se dogovorimo sa Lenardom, ali se nisam mnogo potresao kada je odabrao Kliperse. To je dobar potez za ligu i još bolji za njega", poručio je Lebron Džejms.
Entoni Dejvis je priznao da je pokušao da ubedi Kavaja Lenarda da uniformu Reptorsa zameni uniformom Lejkersa,

"Bilo je zabavno naći se na tom putu, imati igrača poput Kavaja u timu je sjajno pa sam se potrudio da ga regrutujem. Imali smo jedan razgovor i mislim da mi je spomenuo nešto oko ujaka ili tako nekog kome se ne dopada regrutovanje, pa sam se osetio neprijatno jer sam prešao neke granice", rekao je Entoni Dejvis.

Interesantan je podatak da Kavaj Lenard u svojoj karijeri ima više ukradenih lopti nego faulova, a Entoni Dejvis ima više blokada nego ličnih grešaka.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

18 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: