"Nikola Jokić je kao Lebron Džejms"

Trener Denver Nagetsa Majkl Meloun uporedio je Nikolu Jokića sa Lebronom Džejmsom.

Izvor: A. Kovaèeviæ

Ponedeljak, 21.10.2019.

11:00

Photo by Justin Tafoya/Getty Images

Iako igraju na različitim pozicijama, iako su drugačiji tip igrača, iako ni po čemu nisu uporedivi, Meloun vidi u Jokiću i nešto od Džejmsa.

"Kada sam bio u Klivlendu uvek smo se šalili da je neki igrač bolji sa Lebronom. Ko nije? Ovde (u Denveru, prim. aut) kažemo da je neki igrač bolji sa Nikolom. To je ista stvar. Ko nije?", rekao je Meloun.

Jokić konstantno napreduje od dolaska u NBA 2016. godine. Prošle sezone je prosečno beležio 20,1 poena uz 10,8 skokova i 7,3 asistencija pa je izabran u najbolji tim lige.

"Nikola je sjajan igrač koji čini sve saigrače boljim. Mislim da je lepota u tome što imamo Jokića kao kamen temeljac tima što igrači poput Džeramija Granta, Pola Milsapa i drugi mogu da igraju uz njega i budu izuzetno efektni i efikasni".


Nova NBA sezona počinje u sredu ujutru, a sajt B92 je za vas spremio predstavljanje ekipa po divizijama: Atlantik, Central, Jugoistok, Severozapad, Pacifik, Jugozapad.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

39 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: