Vučević solidan u porazu, Janis ne staje ni tokom priprema

Košarkaši Majamija, Čikaga i Milvokija došli su lako do pobeda u pripremnom delu NBA lige.

Izvor: LN

Petak, 18.10.2019.

08:35

Vučević solidan u porazu, Janis ne staje ni tokom priprema
Photo by Shi Tang/Getty Images

Majami je bio bolji od Orlanda rezultatom 107:98.

Medžik se nadigraovao sa Majamijem tokom celog meča, često vodeći. Ekipa Erika Spolstre gubila je na startu drugog poluvremena sa 7 razlike, ali ubrzo došla do preokreta.

Krajem treće deonice prednost Hita bila iznosila je 13 poena, a do kraja meča pitanje pobednika nije bilo sporno.

Najbolji u Majamiju bio je Džimi Batler sa 23 poena i po šest skokova i asistencija. Dankan Robinson dodao je 17, a Keli Olinik 14 poena.

Na drugoj strani istakli su se Evan Furnije sa 16, te Mo Bamba i Nikola Vučević sa po 14 poena. Milvoki Baksi su lako izašli na kraj sa Minesotom, 118:96.

Vicešampion Istoka došao je do +15 već krajem prvog poluvremena, a prednost je rasla i u nastavku kada je došla do dvadeset poena razlike.

Do kraja meča Janis i ekipa povećali su razliku i oduvali Timbervulvse sa terena.

Upravo je grčki reprezentativac bio najefikasniji sa 26 poena, ali i 14 skokova. Kris Midlton je dodao 18 poena uz sedam asistencija, dok je 14 imao Robin Lopez.

Karl-Entoni Tauns je ponovo bio najbolji u svom timu, sa 16 poena. Šabaz Nejpir je imao 14, dok je 13 ubacio Robert Kavington. Čikago Bulsi iznenađujuće lako su pobedili Atlanta Hokse rezultato 111:93.

Atlanta je povela na startu meča ali brzo ispustila prednost.

Šanse za preokret bile su male i nakon treće deonice, kada je bilo -15, a potpuno su nestale kada su Bulsi napravili seriju 22:8 i potpuno slomili protivnika.

Ruki Čikaga Kobi Vajt istakao se sa 29 poena i šest skokova, dok ga je pratio Zek Lavin sa 23 poena.

Džabari Parker je na drugoj strani imao 15 poena, jedan više od Silberta, a dva više od Gudvina.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

19 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: