"Ne kritikujem Đorđevića, ali Jokić je srećan što se vratio u komfornu zonu"

Majk Meloun, trener Denver Nagetsa, pričao je o učinku Nikole Jokića u nacionalnom timu Srbije na Svetskom prvenstvu u Kini.

PTIzvor: B92
Podeli
Pedja Milosavljevic / STARSPORT
Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Šef stručnog štaba Nagetsa nije želeo da kritikuje način na koji je selektor Đorđević koristio Jokića, ali je opet rekao da je Nikola srećan što se vratio u Denver u kojem se oseća komforno.

"Mislim da je Srbija odigrala razočaravajuće u Kini. Jokića su koristili na poziciji krilnog centra, uvodili su ga sa klupe... Mislim da je Nikola veoma uzbuđen i srećan što je posle takvog iskustva došao u Denver u kojem se oseća komforno u vezi svega. Kako ga koristimo, na koji način... Ovo nije kritika prema Srbiji i Đorđeviću", rekao je Meloun, a prenosi novinar BSN Denvera Herison Vind.

Jokić iza sebe ima dobar turnir u Kini, ali nije imao brojke koje su mnogi očekivali.

"Saša Đorđević je strašan trener. Ali, mislim da je Nikola uzbuđen zbog povratka ovde. Sviđa mi se u kakvoj je fizičkoj spremi, ali još više i u mentalnoj", dodao je Meloun.

Centar Denvera, koji je prošle godine bio četvrti u glasanju za MVP, propustiće prvu predsezonsku utakmicu, koju Nagetsi igraju od 04.30 protiv Portlanda.

strana 1 od 21 idi na stranu