"U Barsi sam bio izbačen sa treninga, sada želim da uradim ono što Dražen nije mogao"

Hrvatski košarkaš Mario Hezonja je predstavljen u Portlandu, a tom prilikom je opširno govorio o Draženu Petroviću.

Izvor: SV

Sreda, 02.10.2019.

19:08

(Photo by Elsa/Getty Images)

Krilni igrač je odlučio da u Trejlblejzersima nosi broj 44, koji je pripadao tragično stradalom košarkaškom velikanu.


"Mislim da bi to uradio i svaki drugi Hrvat. Nosiću njegov broj i narukvice kako bih mu odao počast za sve što je uradio. Želim da uradim sve ono što on nije mogao"
, rekao je Hezonja.

On je istakao da je ranije bio u kontaktu sa upravom Portlanda, ali se ipak odlučio da NBA karijeru započne u Njujorku, odakle je kasnije otišao u Orlando.

Hezonja je govorio i iskustva iz Barselone.

"Bio sam izbačen sa drugog treninga. Čuvao sam Huana Karlosa Navara, a trebalo je da preuzmem Šarunasa Jasikevičusa. Blokirao sam Navara i zakasnio na preuzimanje, trener se izvikao na mene i izbacio me. Bio sam klinac, mislio sam da sam najbolji na svetu. Nekada moraš da naučiš gde ti je mesto", rekao je Hezonja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: